Bażant to idealne miejsce spotkań biznesowych i integracyjnych oraz szkoleń.
Zapewniamy Państwu nowoczesne i doskonale wyposażone, klimatyzowane 3 sale konferencyjne o łącznej powierzchni ok. 430 m2, mogące pomieścić jednocześnie ok. 400 osób.
Wszystkie sale mają dostęp do światła dziennego i wyposażone są w nawiew klimatyzacyjny. Organizację różnego rodzaju spotkań umożliwia dowolna konfiguracja ustawienia sal.
Do Państwa dyspozycji jest bezpłatny dostęp do internetu & WiFi, sprzęt multimedialny, profesjonalne nagłośnienie. Na życzenie organizatorów zadbać możemy o dodatkowe wyposażenie w zależności od potrzeb danej konferencji.
W ramach obsługi konferencji i spotkań integracyjnych zapewniamy pełne wyżywienie (śniadania, przerwy kawowe, poczęstunki, obiady i kolacje).
Nazwa sali | Powierzchnia w m kw. | Ustawienie teatralne | Ustawienie szkolne | Ustawienie „ U „ | Jeden stół wspólny |
Sala Myśliwska (parter) | 100 | 70 | 36 | 25 | - |
Sala Wiejska (parter) | 200 | 180 | 100 | 60 | 150 |
Sala Słoneczna (parter) | 130 | 150 | 100 | 50 | - |
W CENIE KAŻDEGO PAKIETU:
Wielkość grupy | Cena za 1 osobę |
5-15 osób | 95 zł netto |
16-40 osób | 85 zł netto |
41-100 osób | 75 zł netto |
Powyższe ceny nie zawierają podatku VAT 23%.
W CENIE KAŻDEGO PAKIETU:
Wielkość grupy | Cena za 1 osobę |
5-15 osób | 115 zł netto |
16-40 osób | 105 zł netto |
41-100 osób | 95 zł netto |
Powyższe ceny nie zawierają podatku VAT 23%.
W ramach „Pakietu Konferencyjnego” udostępniamy Państwu salę konferencyjną dopasowaną do liczby uczestników.
Propozycja I
ZUPA - Zupa gulaszowa
DANIE GŁÓWNE - Pieczeń wieprzowa podana z kluskami śląskimi i buraczkami,
DESER - Sernik,
NAPOJE - Kompot, woda mineralna niegazowana z miętą i cytryną
Propozycja II
ZUPA - Krem pomidorowy z ryżem i rozetą bazyliową
DANIE GŁÓWNE - Filet z kurczaka z mozzarellą i pomidorami w towarzystwie ziemniaków zapiekanych i surówki z selera
DESER - Deser śmietankowy na musach owocowych
NAPOJE - Kompot , woda mineralna niegazowana z miętą i cytryną
Propozycja III
ZUPA - Zupa grzybowa
DANIE GŁÓWNE - Smażona ryba w panierce podana z ziemniakami puree i surówką z kapusty
DESER - Galaretka owocowa z bitą śmietaną
NAPOJE - Kompot , woda mineralna niegazowana z miętą i cytryną
Propozycja IV
ZUPA - Żurek z jajkiem
DANIE GŁÓWNE - Udko kacze pieczone w pomarańczowym miodzie z kopytkami na duszonej czerwonej kapuście
DESER - Naleśniki z owocami i bitą śmietaną
NAPOJE - Kompot, woda mineralna niegazowana z miętą i cytryną
Propozycja V
ZUPA - Soljanka
DANIE GŁÓWNE - Bitka wołowa w sosie własnym podawana z kaszą gryczaną i surówką
DESER - Szarlotka na ciepło z lodami i bitą śmietaną
NAPOJE - kompot, woda mineralna niegazowana z miętą i cytryną
OPCJE DODATKOWE
- Lunch bufetowy + 10 zł netto /os
- Sok owocowy + 5 zł netto /os
- Napoje gazowane (Coca - cola, Fanta, Sprite ) + 7 zł netto /os
PRZERWA STANDARD
PRZERWA CAŁODNIOWA
Przerwa kawowa ciągła dla pakietu do 4h + 15 zł netto / os
Przerwa kawowa ciągła dla pakietu do 8h+ 34 zł netto / os
OPCJE DODATKOWE
- Sok owocowy + 5 zł netto 200 ml
- Wybór mini ciast domowych + 5 zł netto 2 szt.
- Świeżo krojone owoce sezonowe + 5 zł netto 200 g
- Kanapki rozmaitości w trzech smakach + 10 zł netto 3 szt.